LİSE

Anadolu Lisesi

Yükseliş Koleji Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin istek ve yetenekleri doğrultusunda çok yönlü bir eğitim verilir.

Öğrencilerin kendini geliştirmesine olanak sağlayıp, yeteneklerine uygun alanlara yönelmeleri, aynı zamanda doğru meslek ve üniversite seçimi için yoğun rehberlik çalışmaları yapılır. Öğrencilerin yoğun ve akademik çalışmaları, çok çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklenmektedir.

Fen Lisesi

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsleri’nde; Fen Lisesi veya Fen Teknoloji Liseleri bulunmaktadır. Teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflemektedir. Yükseliş Koleji Fen Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, Fen ve Bilim dallarında donanımlı ve en önemlisi ülkemizin geleceğine yön verecek bireyler olarak hayatlarına bir adım önde başlayacaklardır.