Eğitim Öğretim

İstediğiniz üniversiteye ve Bölüme doğru rehberlerle ulaşın !

Yükseliş Kolejlerinde ‘’Hedef Üniversite’’ olgusuyla alanında uzman, üniversite hazırlıkta iddialı eğitim kadromuz ile 9. sınıftan  12. sınıfa kadar yoğun bir eğitim programı uygulanmaktadır. 9. Sınıfta donanımlı bir İngilizce eğitimi alan öğrencimiz, takip eden yıllarda da yabancı dil eğitimini geliştirerek yoluna devam etmektedir. Akademik eğitimin yanı sıra yabancı dil eğitimi ile de uluslararası arenada söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirmeyi kendimize hedef edinmiş durumdayız. Öğrencilerimize verdiğimiz ders saatleri ve haftalık çizelgeler direkt olarak ihtiyaçlara cevap verecek şekilde planlanmaktadır. 9 ve 10. sınıflarda kademeleri olarak çocuklarımızın akademik yükselişlerini planlıyor, 11 ve 12. sınıflarda ise ‘’Üniversiteye Hazırlık Programı’’ ile çocuklarımızın kariyerlerini şekillendiriyoruz. Yükseliş Kolejleri lise kadromuz hem okul hem de dershane deneyimine sahip isimlerden oluşmaktadır. Her branş için ayrı hazırlanan test ve dokümanlarımız ile de öğrencilerimizin eğitim- öğretim çalışmalarını güçlendiriyoruz. Görülen her dersten periyodik olarak sınava tabi tutulan öğrencilerimiz 12. sınıfa geldiklerinde üniversiteyi kazanmaya hazır bireyler haline geleceklerdir. Konu analizli bir şekilde açıklanan sınav sonuçlarında öğrencilerin eksikleri tespit edilip Akademik Takip Programı ( ATP )ile eksiklikler Rehberlik Koordinasyon Merkezi ve branş öğretmenlerinin çalışmaları ile hızla giderilecektir.