Fiziksel Yapı

Yükseliş Kolejlerinde fiziksel yapı öğrencilerin konforlu bir ortamda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için uzmanlar tarafından dizayn edilmiştir. Eğitim sistemlerindeki son teknolojik gelişmelerden de faydalanılan sınıflarımızda ihtiyaca göre Akıllı tahta, Projeksiyon cihazı ve bilgisayarlarla desteklenmektedir.Etüt sınıflarında maksimum 4 kişi için özel tasarlanmış fasulye masalar bulunmakta ve burada öğrencilerimiz, branş öğretmeleri tarafından birebir eğitimler verilmektedir. Tüm sınıflarımız merkezi ısıtma ve soğutma sistemine bağlı olarak iklimlendirmesi otomatik olarak yapılmaktadır. Sınıf girişlerinde yerleştirilmiş olan kişiye özgü dolap ile öğrencilerimizin kişisel eşyaları güvenle saklanabilmektedir.