İngilizce Eğitimi Nedir?

Gelişen ve büyüyen dünyamızda İngilizce eğitimi artık mecburi bir hale gelmiştir. Yabancı dil konusunda kanıtlayan her birey, hayata bir adım önde başlamaktadır. Yükseliş Koleji, yabancı dil eğitim sisteminde oldukça iddialı bir giriş yapmaktadır. Öğrencilerimize 12 saat İngilizce eğitimi verilmektedir. Kentimizde alanında uzman Avrupa Birliği Projeleri’nde kendini kanıtlamış eğitmenlerle eğitim vermeyi amaçlayan okulumuz, dünyada kabul gören Cambirdge ve Express yayınlarını tercih etmektedir. Öğrencilerimiz verilen eğitim ile belirli kelimeler ve ifadeler üzerinde yoğunlaşır, çocuklara böylece bu kelimeleri ve ifadeleri kullanma fırsatı verilir. Öğretmenlere de çocukların bireysel gelişimini değerlendirme fırsatı verir. Verilen eğitim ile çocuklarımız yine şarkılar, oyunlar ve roleplayler ile bireysel öğrenimi pekiştirir. Ayrıca küçük projeler ve el işi etkinlikleri yapılarak çocuklara verilen talimatları dinlemek ve anlamak için fırsat verilir.