Kalite Politikamız

Yükseliş Kolejleri olarak, sorgulayan, analitik düşünen bireyler yetiştireceğiz. Öğrencilerimizi dil eğitiminde konuşan, yazan, dinleyen ve okuyan bireyler haline getireceğiz. Eğitim ve kalite hedeflerini oluşturup şubelerimizi merkezden düzenli olarak takip ederek tüm şubelerimizi sürekli iyileştirmeyi sağlayacağız. Akademik olan ve olmayan tüm çalışmalarımızın daimi olarak ilerlemesini sağlayarak her çalışanımızı sistemimize dahil edeceğiz. Eğitsel ve yönetsel süreçlerimizde oluşabilecek sorunları azaltacağız. Okul çalışanlarının kalitesinden ödün vermeden kurumumuzdaki tüm çalışanların ve öğrencilerin memnuniyetini sağlayacağız. Yönetim sistemleri ile ilgili çalışmalar yapacağız ve çevreye duyarlı olacağız. Yükseliş Kolejleri olarak bütün şubelerimizde ortak bir gece düzenleyeceğiz.