Eğitim ve Öğretim

Geleceğin nesilleri ilkokuldan itibaren yetişmeye başlıyor!

Yükseliş Koleji bu gerçeğin bilinciyle öğrencileri ” Geleceğin Öğrenen Profili” olarak yetiştirebilmek ve her birinin birer dünya insanı olması için eğitim ve öğretim faaliyetlerini akıl oyunları, yaratıcı yazı atölyesi, drama, stem-maker atölyeleri, Yükseliş Şefkat Eli derneği, masal gecesi ve okul gezileri ile destekliyor. Yükseliş Bilim Kampüsünde ilkokul olarak sorgulayan, yeni fikirler ortaya koyan ve bu fikirleri sunan bireyler yetiştiriyoruz. Öğrencilerimiz okul derslerini bitirdikten sonra, kontrollü ödev saatin de ödevlerinin bir kısmını öğretmen eşliğinde sorumluluk bilinci kazanarak yapıyorlar. Böylece evde aileleriyle birlikte daha fazla kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar.