Hüsniye DÖRTGÖZ

Yükseliş Okulları Genel Müdürlüğüne… Özellikle pandemi günlerinin sıkıntısını yaşadığımız bu süreçte çocuklarımın eğitiminin emin ellerde olduğunu bir kez daha anladım.Özellikle 2.sınıfa giden küçük kızımın sınıfta dahi sessiz ve çekingen bir çocuk olduğunu biliyorken online derslerden gerekli verimi alamayacağımı düşünüyordum.Ama sınıf öğretmenimiz Seda Okumuş hanımın online derslerdeki becerisini ve özverisini hayranlıkla izledim.Çocuklara olan ilgisi,sevgisi,sabrı ekranı aşıp evlerimize ulaştı.Okulumuz branş öğretmenleri de çok özveri ile sevgi ve sabırla okullu günleri hiç aratmıyorlar.Bir veli olarak okulumuzun ilgisinden,öğretmenlerimizin ilgisinden çok memnun olduğumu belirtmek isterim.