Başarı ve Ödüller

ROBO-YÜKSELİŞ’E “YÜKSELEN YILDIZ” ÖDÜLÜ
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Robotik takımımız ROBO-YÜKSELİŞ, 16.Sezon FLL/Bilim Kahramanları Buluşuyor Türkiye turnuvasında, City Shaper (Şehri Şekillendir) temasında verilen probleme karşı ürettikleri çözümün diğer takımlardan farklı ve sürdürülebilir olduğuna karar verilerek “Yükselen Yıldız Ödülü”nü aldı.
Yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Yükseliş Koleji Bilim kampüsü Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem “Öğrencilerimizi akademik anlamda ne kadar destekliyor ve eğitiyorsak, bu tip çalışmalarda da her zaman destekliyor ve kendilerini geliştirmeleri ve sosyalleşmeleri için onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ailesi olarak, bu turnuvaya büyük bir özveriyle hazırlanan öğrencilerimiz İremsu Akdoğan, Kumsal Yücel, Yiğit Arı, Harun Kaan Börklü, Mert Gümüş, Buğra Özer, Zeynep Ada Emir, Bertuğ Kurşun, ve onlara destek olan, koçluk yapan öğretmenlerimiz, Medine Yağmur Yılmaz ve Ragıp Demir’e teşekkür ederiz” dedi.