Projeler ve Etkinlikler

Yükseliş Koleji Eco-Team ekibi çocukların çevre bilincinin gelişmesi ve geri dönüşüm konuları hakkında bilgilenmeleri için İskenderun Çevre Koruma Derneğini davet ettiler.

Eco-Team öncülüğünde yapılan seminere Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve Onursal Başkan Ahmet Oktay Demirkan konuşmacı olarak katıldı.

24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla, Yükseliş Koleji ve İskenderun Belediyesi Musiki Derneği iş birliğiyle düzenlenen, Dünya Barış Elçisi, Türkiye’nin elmas çocuğu, ses sanatçısı Ersin Faikzade konseri ayakta alkışlandı.

“Etkili Veli Seminerleri” Kapsamında Eğitimci-Yazar Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu’nu Misafir Ettik.

Programın başlangıcında Sanatçı Habib, müzik öğretmenimiz Yeliz Özonur ve öğrencilerimiz, velilerimize kısa bir müzik dinletisi sundu. Okulumuz konferans salonunda velilerimize “Aileler Çocukları İçin Ne Yapmalı?”, öğrencilerimize “Verimli Çalışmada İleri Yöntemler ve Sınav Motivasyonu” adı altında iki ayrı sunun yapan Bonus Hoca, öğrencilerimize başarılı olma yöntemleri hakkında bilgiler vererek, sorularını cevapladı. Velilerimize de çocuklarının başarıları için neler yapmaları gerektiğini anlattı. Programın sonunda Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem çok yoğun olan programına rağmen bizleri kırmayıp davetimizi kabul eden Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu’na plaket ve çiçek takdim edip teşekkürlerini iletti.

Ulusal ve Uluslararası birçok ödül sahibi karikatürist, ressam, fotoğraf sanatçısı Muhittin Köroğlu’nu öğrencilerimiz ile bir araya getirdik. Öğrencilerimizle sergi, imza günü ve söyleşi yapan Köroğlu’na yoğun ilgi gösteren çocuklarımız sanat adına kıymetli sohbetlerde bulundular. Kurucumuz Nuri Üysen ve Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem, sanatçımıza katılımından dolayı

KKTC Milletvekili Sayın Serdar Denktaş, öğrencilerimizle söyleşi yapmak için okulumuza geldi.
Söyleşiden önce kurucumuz Nuri Üysen ile beraber okulumuzu gezerek , okulumuz hakkında bilgiler aldı.
Yapılan söyleşiye, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın
İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı katılım gösterdi.
Söyleşide Denktaş, Kıbrıs tarihinin dünü,bugünü ve yarınına dikkat çekerek öğrencilerimize bilgiler verdi.
Öğrencilerimiz Denktaş’a sorular sorarak meraklarını giderdiler.Söyleşi protokol üyelerinin sayın Denktaş’a çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul öğrencilerimiz, doğanın dili olan, tüm akademik branşların temelini oluşturan matematik biliminin sevdirilmesini ve özendirilmesini, ulusal düzeyde ortak bir matematik kültürünün oluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, yaratıcı matematik düşünce sistemlerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen TALES Matematik sınavını tamamladılar. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü İlkokul öğrencilerimiz 1-7 Mart Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında konferans salonunda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte Yeşilay haftasının önemini anlatan pankartlar açan öğrencilerimiz sigara, alkol, kumar ve teknoloji bağımlılığına hayır dedi. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür

Yükseliş Yüzme Kulübü Madalya Töreni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı